Test vanuit w.bloggar

Dit is een test vanuit w.bloggar!


Ik ga de komende tijd eens proberen vanuit w.bloggar te posten. Dat is een tool om vanaf je desktop (dus zonder IE open) een item op te maken om deze daarna te posten op je weblog. Voordeel is dat de items offline kunt opmaken en je kunt zien hoe je item eruit ziet voordat je deze daadwerkelijk plaatst. Ik moet nog even kijken hoe het precies werkt en of ik bijvoorbeeld mijn layout instellingen (font e.d.) mee kan nemen in de preview, zodat ik echt goed zie hoe het eruit ziet.


Anyway, als je zelf wilt proberen het aan de praat te krijgen, kijk dan hier op Scott z’n weblog. Daar wordt uitgelegd hoe de tool te gebruiken. Als het me bevalt zal ik binnenkort een article online zetten hoe je dit ook kunt gebruiken. Anders kun je uiteraard altijd mailen.


update: Het blijkt dat harde enters wel in de preview te zien zijn, maar uiteindelijk niet tijdens plaatsing! 🙂 Hopelijk een instelling die te wijzigen is. Daarnaast wilde na een edit de re-post niet werken. Allemaal min-puntjes!

You may also like...

Click on a tab to select how you'd like to leave your comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.